DD îl face muci pe Radu Banciu

Mi-a plăcut mereu Radu Banciu. L-am descoperit la Turul Franței, apoi la Cupa Africii pe Națiuni, competiții pe care am început să le urmăresc de dragul lui și a perelor pe care le scotea.

Știu că multe din opiniile sale sunt menite să incite și că de multe ori bate câmpii, dar mă face să râd și de aia stau și îl ascult de multe ori în emisiunea sa din prezent de la B1TV.

Ascultând acum emisiunea lui de aseară îmi dau seama însă ce dezinformat e în anumite detalii despre subiectele abordate. Am urmărit cu lux de amănunt ce s-a întâmplat cu avionul Germanwings prăbușit săptămâna asta, iar Banciu presupune unele lucruri fără să știe dacă sunt adevărate. Presupunerile sunt firești și se intercalează cu informații corecte, dar dezinformarea tot are loc, din păcate.

Râzând de ceea ce zice, m-am gândit apoi la toată lumea care ia de bun tot ceea ce propovăduiește și nu pot să nu mă gândesc că ei au oarecum de suferit. În ceea ce mă privește, am fost puțin bulversat și am contemplat închiderea video-ului. Apoi mi-am pus din nou întrebarea. „Bă, tu de ce te uiți la ăsta de fapt?” „Ca să râd,” a venit răspunsul vocii din capul meu.

Atunci îl mai las...